skip to main content

Uitbreiden en restylen De Schans Hedel


Het bestaande kantoor, werkplaats en opslag (ook ooit door ons ontworpen) waren te klein geworden voor het sterk gegroeide bedrijf, zodat uitbreiding van de huidige gebouwen nodig was geworden.

Om deze uitbreiding mogelijk te maken werden de naastgelegen gronden aangekocht. Wij hebben alle benodigde advies- en onderzoeks-werkzaamheden gecoördineerd om een wijziging van het bestemmingsplan mogelijk te maken. De procedures zijn vervolgens met succes doorlopen en het ontwerp voor de uitbreiding van het bedrijf werd goedgekeurd.

In het nieuwe ontwerp vormen de twee gebouwen een eenheid met meer uitstraling. Het hoofdgebouw heeft een karakteristiek accent gekregen, waaronder zich de entree van de showroom bevindt. Door de combinatie van een goed architectonisch ontwerp en slimme materiaalkeuzes ontstaat een kostenefficiënt gebouw met veel uitstraling.

Lees meer

De Schans - Hedel
De Schans - Hedel -vooraanzicht