skip to main content

Villa De Loft, Model S


Bij een Villa de Loft woning is de constructie van staal met gevels en daken van sandwichpanelen.

Voor de gevel- en dakafwerking kan gekozen worden uit vele materialen, waardoor u een persoonlijke stijl voor de woning kunt kiezen aan de buitenzijde. Tevens is een industriële uitstraling met het principe “ruwbouw is afbouw” kenmerkend. Een Villa de Loft is een slimme, economische en energieneutrale woning met goede prijs-kwaliteitverhouding en met een korte bouwtijd.

Alle modellen van het Villa de Loft bouwconcept hebben een vrije overspanning waardoor er samen met u als opdrachtgever een uniek plan op maat uitgewerkt kan worden. Vele indelingen zijn mogelijk, zoals een ruime leefruimte met een vide/loft of een levensloopbestendige indeling met slaapkamer op de begane grond.

Indeling Model S

Model S is een goed doordachte eigentijdse schuurwoning met een stalen bouwsysteem met tevens geheel vrij indeelbare plattegronden. We hebben een basismodel en enkele varianten ontworpen die afhankelijk van de gekozen afmeting en dakhoogte geheel op maat voor u aangepast kunnen worden:

Het basismodel S heeft een afmeting van 12,00m x 7,20m tussen de buitenwanden.

Door de glazen vliesgevel met vide aan de achterzijde van de woning ontstaat er een fraaie leefruimte met veel daglicht. De vide schept een gevoel van ruimte en staat in open verbinding met de galerij en de overloop op de verdieping. Hier is een werkplek gedacht. Op de verdieping bevinden zich tevens twee extra slaapkamers en een badkamer. Bij de varianten zijn ook verschillende uitvoeringsopties mogelijk zoals een ruimere overstek aan de achtergevel of schuiflamellen in de zijgevel. Een zoldervloer is ook mogelijk. De voordeur is altijd van een luifel voorzien. De indelingen van de modellen zijn zo op elkaar afgestemd dat men op een later tijdstip met relatief weinig aanpassingen de woning levensloopbestendig kan maken.

Meer info over dit goed doordachte woningontwerp? Kijk op: Villa de Loft

Lees meer

Tuinzijde/achterkant kleine loftwoning
Zijkant kleine loftwoning
Tuinzijde kleine loftwoning
Villa De Loft, Model S, rechtsachter
Villa De Loft, Model S, rechtsvoor
Villa De Loft, Model S, binnen
Villa De Loft, Model S, casco
Villa De Loft, Model S, variant A
Villa De Loft, Model S, variant B
Villa De Loft, Model S, lengtedoorsnede
Villa De Loft, Model S, doorsnede