skip to main content

Wijzigen bestemmingsplan


In het buitengebied van Rosmalen komt deze eigentijdse schuurwoning te staan. Om dit plan mogelijk te kunnen maken hebben we eerst een wijziging van het bestemmingsplan voor onze opdrachtgever verzorgd.

De kap van de woning wordt gedekt met vlakke keramische pannen en krijgt ruime overstekken. De gevels krijgen een landelijke uitstraling door toepassing van grijsbruine bakstenen en houten gevelaccenten.
De voorgevel is relatief gesloten naar de straat toe om de privacy te waarborgen in de woning. De linker zijgevel en de achterzijde van de woning hebben grote glaspartijen en zijn naar de zon geori├źnteerd, zodat er vanuit de leefruimtes een weids uitzicht over de weilanden ontstaat. Door de grote openingen van de schuifpuien loopt de binnenruimte door in de buitenruimte.
Aan de achterzijde komt tevens een ruime veranda die als zonwering dient in de zomermaanden en uitnodigt om van het buitenleven te genieten.
De ruime woning heeft een levensloopbestendige indeling met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich nog 4 slaapkamers en een badkamer. Een ruime eigentijdse woning op een fantastische locatie, voorzien van alle moderne voorzieningen en technieken, een plek om onthaast te kunnen wonen en te genieten.

Lees meer

Wijzigen bestemmingsplan - situatie
Voorgevel met houten gevelaccenten
Linker zijgevel met grote glaspartijen
Glazen schuifpui en grote veranda
Achterzijde met veranda als zonwering
Begane grond
Doorsnede